article thumbnailTην Παρασκευή 15/3 πραγματοποιήθηκε  διδακτική επίσκεψη της Α' λυκείου στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με θέμα "υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες". Οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες των 20 ατόμων  ακολούθησαν και συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό συγκεκριμένο πρόγραμμα υπαίθριων δραστηριοτήτων.        Την διδακτική επίσκεψη οργάνωσε η...
article thumbnailΣτις 8 και 15 Φεβρουαρίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου παρακολούθησαν δύο τρίωρες ενημερωτικές παρουσιάσεις στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.  Στην πρώτη ενημερώθηκαν για τεχνικές αναζήτησης εργασίας, για τη σημασία της αυτογνωσίας, του καθορισμού σαφών στόχων, της δημιουργίας ενός ελκυστικού βιογραφικού...
article thumbnailΗ ομάδα του σχολείου μας ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της ( 3ος γύρος του πρωταθλήματος ) στο φετεινό σχολικό πρωτάθλημα μαθητριών. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή τους Σωτήρη Δεληκωστίδη και ευχόμαστε ακόμη καλύτερη πορεία του χρόνου!

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 2ου ΓΕΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ & ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Όμιλος: "Μαθητές με Αγάπη για τη Ζωγραφική"

Υπεύθυνη Καθηγήτρια του Ομίλου: Μίχου Περιστέρα 
Ο Όμιλος συμβάλλεται με Μνημόνιο Συνεργασίας με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α. Π. Θ., το οποίο και μπορείτε να δείτε εδώ.
Οι Στόχοι του Μνημονίου Συνεργασίας είναι:
Α) Εκπαιδευτικοί: επαφή των μαθητών του Ομίλου με το έργο μεγάλων ζωγράφων του 20ου αιώνα.
Β) Παιδαγωγικοί: επαφή με το περιβάλλον λειτουργίας ενός φορέα πολιτισμού που εποπτεύεται στη λειτουργία του από το Α. Π. Θ.

Additional information